Betalning

Vi använder PayPal och Stripe för betalning på vår webbsida. Detta innebär att du kan betala med alla sorters kort och även direkt med ditt PayPal konto om du redan har det. Har du inget konto hos någon dessa så kan du ändå enkelt betala med ditt kort utan att behöva registrera dig.

Ingen del av själva kort transaktionen sker på vår sida. Då själva betalningen ska ske så transporteras du direkt till antingen Stripe eller PayPal sidor via krypterat SSL protokoll. Ingen information kring kreditkort eller liknande går genom denna sida.

Vi tillämpar endast förskottsbetalning på denna sida. Den huvudsakliga anledningen till detta är att kunna försäkra om oss att få betalt för vårt arbete och tid. Då vi endast säljer digitala tjänster (koder) så är det meningslöst att skicka dessa på Posten eftersom det är både snabbare och smidigare att skicka direkt på mail.

För mer info om säkerhet, teknik och procedurer kring kortbetalning så rekommenderar vi att du kontaktar Stripe och/eller PayPalOBS: Vissa Samsung koder tar för tillfället upp till 10 dagar efter beställning. Avvisa