FAQ

Allmänt

Jag har andra frågor?

Vi kompletterar denna FAQ fortlöpande och om du inte hittar svaret du söker så är du välkommen att kontakta oss.

Behöver jag veta vad min telefon är låst till?

Nej, vi behöver inte veta vilken operatör den är låst till. Vi har metoder för att ta reda på detta själva så du inte behöver göra efterforskningar själv.

 

Påverkas min telefons garanti?

Nej, din garanti förblir opåverkad av upplåsningen. Det är viktigt att inte blanda ihop den här metoden med att använda olika program för att låsa upp den. Om du använder en kod från oss att låsa upp din telefon så följer du tillverkarens riktlinjer till punkt och pricka och din garanti förblir intakt.

Jag hittar inte min telefon modell eller märke hos er?

Vi kan stolt säga att vi klarar nästan alla existerande telefoner, men vi har valt att lista de nyaste och vanligaste modellerna här. Hittar du inte din telefon så kontakta oss gärna så ska vi kontrollera om det går att ordna.

Hur lång tid tar det innan jag får koden?

Tiden varierar lite beroende på märke och modell. Det står i varje produkts beskrivning hur lång tid det tar. Generellt så kan man säga att det tar mellan 1-7 dagar beroende på modell.

Hur vet jag att min telefon är låst?

Det enklaste sättet att ta reda på detta är att helt enkelt prova med ett annat simkort. Startar den och fungerar så är den inte låst, startar den inte eller ger felmeddelanden eller begär en kod för att starta så är den låst.

OBS: Om telefonen begär en kod när du testar så stäng bara av den. Försök inte gissa dig fram till koden, det kommer inte att fungera och riskerar att låsa din telefon helt.

Behöver jag vara tekniskt lagd?

Nej, du behöver inte ha någon som helst teknisk kunskap eller skolning för att låsa upp din telefon med våra koder. Hela processen är utarbetad så att vem som helst ska kunna göra det utan några förkunskaper. Processen är inte svårare än att slå in ett telefon nummer och vi skickar dessutom med utförliga instruktioner.

Är det lagligt att låsa upp telefonen innan bindningstiden har gått ut?

Ja, det är helt och hållet lagligt att låsa upp den. Telefonen är din egendom och det är du som bestämmer vad du vill göra med den.

Jag har precis köpt min telefon, kan jag låsa upp den direkt?

När du köper en telefon så brukar den ha en sk bindningstid. Detta betyder att du inte kan få operatören att låsa upp den innan bindningstiden har gått ut, vanligen 12 månader. Vår styrka är att vi kan hjälpa dig att låsa upp din telefon precis när du vill.

Vad är det ni säljer här egentligen?

Vi säljer upplåsningskoder till mobiltelefoner. Med dessa koder så kan du enkelt låsa upp din mobiltelefon hemifrån. Efter den är upplåst så kan du fritt växla mellan olika simkort och operatörer i Sverige och utomlands.

Betalning

Om det inte skulle fungera, får jag då pengarna tillbaka?

Om det inte skulle fungera att låsa upp din telefon med våra koder så har du naturligtvis pengarna tillbaka. Vi vill dock passa på att påpeka att detta är extremt ovanligt.

Hur betalar jag?

Vi tillämpar endast förskottbetalning på upplåsningskoder. Anledningen till detta är delvis för att hålla kostnaderna nere och delvis för att det vi säljer är tjänster. Vi accepterar alla våra vanligaste bank och kreditkort och accepterar även internetbank via våra betalleverantörer: PayPal och Stripe.OBS: Vissa Samsung koder tar för tillfället upp till 10 dagar efter beställning. Avvisa